We hebben iets te vieren!

We hebben iets te vieren!

We hebben iets te vieren!

Op oudjaarsdag kijk je traditioneel terug op het afgelopen jaar. Een jaar waarin de brillenwereld weer volop in beweging was. De goedkopere brillenverkopers (we willen ze geen opticien noemen, in onze optiek is een opticien een vakman die gestudeerd heeft voor zijn/haar vak) gilden nóg harder dat ze goedkoop zijn en het woord gratis was niet weg te denken uit hun reclames.
Maar het was ook een jaar waarin wij gewoon bleven doen waar we in geloven: mensen eerlijk advies geven en ze voorzien van goede en mooie kijkoplossingen. Dat deden we elke dag met passie. En dat dat gewaardeerd wordt blijkt wel uit onze trouwe en vooral leuke klantenkring.

Maar een opticien kijkt graag vooruit, en niet achterom. Voor ons ligt het jaar 2020. Een mijlpaal voor ons, want op 1 juni 2020 bestaat Kroeze Optiek 25 jaar. De jaren vlogen voorbij, niet in de laatste plaats omdat we zoveel plezier hebben in ons werk. En nu hebben we dus iets te vieren!

Maar zo’n mijlpaal bereik je niet alleen. Je hebt klanten nodig, maar ook leveranciers die met je meedenken en het beste met je voor hebben. En die hádden we en hébben we. Dus proosten we vannacht niet alleen alvast op ons jubileum, maar ook op onze klanten en onze leveranciers. We gaan er weer een mooi jaar van maken samen.

Proost!

Frank & Sandra, 31 december 2019.