Pretpakket contactlenzen

Pretpakket contactlenzen

Het assortiment van The Comfort Club, ons huismerk zachte contactlenzen, is uitgebreid met een nieuwe zachte maandlens (CCM-001). En dat is ook nog eens goed nieuws voor je portemonnee: je hebt daardoor al een halfjaarpakket zachte maandlenzen voor € 79,90 (exclusief eventuele éénmalige aanpaskosten*).
En om het extra leuk te maken kun je nu tijdelijk bij deze contactlenzen een halfjaarpakket vloeistof van You&Eye kopen met een leuke korting; de totaalprijs van de lenzen plus de vloeistof (én bovendien professioneel aangemeten) is dan € 95,- per half jaar**. Kijk, dat bedoelen we nou met “pretpakket”!

De maandlens CCM-001 heeft een Blue Filter die klasse 1 UV en een selectieve blauwfilter combineert. Dit beschermt het oog tot wel 99% tegen UVB, 90% tegen UVA en 14% tegen schadelijk blauw-violet licht.
Deze contactlenzen zijn (nog) niet met cilinder verkrijgbaar.

Ben je benieuwd of deze lenzen misschien wat voor jou zijn? Maak een vrijblijvende afspraak met Sandra voor meer informatie, of loop gewoon binnen in onze winkel.

* aanpaskosten worden berekend als je voor het eerst maandlenzen bij ons koopt. (Vervolg-)controles zijn daarna bij de prijs van je contactlenzen inbegrepen.
** de aktieprijs is geldig tot en met 31 januari 2019.