LINDBERG op 20 juni

LINDBERG op 20 juni

 

 

Tot en met 30 juni hebben we de complete collectie van het Deense Lindberg RIM in onze winkel. Je kunt alle modellen bekijken en natuurlijk passen. We hebben niet alle mogelijke kleurcombinaties, want dat zijn er ontelbaar veel.

De RIM serie van Lindberg is vederlicht, ijzersterk en helemaal naar je smaak aan te passen. Wil je een lekker kleurrijke bril? Dat kan. Maar ook als je juist een bril wilt die niet te veel opvalt kun je bij Lindberg terecht. De mogelijkheden zijn eindeloos. Het is het maatpak onder de brillen, want je kunt je montuur helemaal customizen. Bovendien wordt je naam in het montuur gegraveerd als we het montuur voor je bestellen.

We laten je graag de vele mogelijkheden van de Lindberg RIM monturen zien. Maak hiervoor een afspraak, dan houden we tijd voor je vrij.
Bel hiervoor naar 0511-453291, app naar 06-38651085, of mail naar info@kroeze-optiek.nl.

Koop je op zaterdag 20 juni een complete Lindberg bril, dan krijg je er van ons een kadootje bij: een heerlijk Rituals pakket. Omdat we jarig zijn.

Aanvullende voorwaarden:
Omdat het een showcollecties betreft kunnen de monturen niet direct meegenomen worden. Wij zullen de monturen voor je bestellen. De levertijd is circa 2 a 3 weken. Voor het Rituals pakket dat je op 20 juni 2020 bij je aankoop van een complete Lindberg RIM bril krijgt geldt: op is op. De afbeeldingen kunnen afwijken. Niet in combinatie met andere akties/aanbiedingen.