KOMONO op zaterdag 13 juni!

KOMONO op zaterdag 13 juni!

Op zaterdag 13 juni hebben we de complete collectie van Komono in onze winkel, dus alle modellen in alle kleuren. Ben je op zoek naar een modern en prijsvriendelijk montuur? Dan zien we je graag zaterdag 13 juni!
Je mag gerust een afspraak maken om de monturen te komen passen, dan weet je zeker dat we tijd voor je hebben.

En koop je op zaterdag 13 juni een complete Komono bril, dan hebben we ook nog een prachtig Komono horloge voor je. Kadootje van ons!

Aanvullende voorwaarden:
Omdat het een showcollecties betreft kunnen de monturen en/of zonnebrillen niet direct meegenomen worden. Wij zullen de monturen/zonnebrillen voor je bestellen. De levertijd is, afhankelijk van de beschikbaarheid van het model, circa 1 week. Voor het horloge dat je op de 13 juni 2020 bij je aankoop van een complete Komono bril krijgt geldt: op is op. Er is keus uit verschillende modellen horloges. De afbeeldingen kunnen afwijken. Niet in combinatie met andere akties/aanbiedingen.

(Op zaterdag 20 juni hebben we de complete collectie van Lindberg Rim in de winkel, en op zaterdag 27 juni hebben we de complete collectie van Porsche Design (monturen en zonnebrillen!) in de winkel. Houd onze berichten hierover in de gaten)