Gratis bril met kerst! (AKTIE AFGELOPEN!)

Gratis bril met kerst! (AKTIE AFGELOPEN!)

Het is nog maar september, maar in de verte horen we de kerstklokken al luiden….!

 

Kerst…

… een feest van kadoos. Van iemand iets gunnen. Iets voor een ander doen. Daar doen wij van Kroeze Optiek graag aan mee.

We geven daarom deze kerst een complete bril (met een maximale waarde van 250 euro) weg aan iemand die het goed kan gebruiken. Dus aan iemand die zich geen nieuwe bril kan veroorloven, die het niet breed heeft, maar wel een (nieuwe) bril nodig heeft. Je kunt hier iemand voor opgeven; per e-mail, facebook, een twitterbericht, whatsapp of gewoon per brief.

Maarrrrrr….. 

… we vragen ook iets van jou! Als je iemand opgeeft, en diegene wordt door ons geselecteerd, vragen we van jou een tegenprestatie. Niet voor ons, je hoeft echt onze ramen niet te komen lappen, maar voor een “goed doel”, (bij voorkeur) in onze regio. Dit kan een persoon of organisatie zijn, of iets van “algemeen nut”. Voor wat hoort wat.

Vermeld bij je aanmelding wat je tegenpresatie is. Het maakt niet uit wat het is, als je maar iemand ánders blij maakt. Bedenk iets origineels, wat je ook écht kunt (en wilt) uitvoeren! Doe het alleen, of samen met anderen (wel zo gezellig!).

Zo maken we samen mensen blij!

Wat moet je aan ons doorgeven?

Vermeld je naam, adres en telefoonnummer en dat van de persoon die je een bril kado wilt geven, de reden waarom én je tegenprestatie.

Als je niet wilt dat de naam van degene die je de bril wilt schenken openbaar wordt geef dit dan uitdrukkelijk aan bij de aanmelding. Wij zorgen dan dat alleen jóuw naam openbaar gemaakt wordt.

We maken de winnaar bekend op 19 december 2017. Je opgave moet uiterlijk 12 december 2017 bij ons binnen zijn.

Alvast fijne feestdagen!

 

Verdere voorwaarden:

Aanmeldingen mogen door ons openbaar gemaakt worden in onze winkel, op onze site, in onze nieuwsbrief, en andere communicatiekanalen van Kroeze Optiek.

De winnaar geeft toestemming voor het maken van een foto bij de prijsuitreiking, en de publicatie hiervan, en zal een foto van de tegenprestatie naar ons sturen die we mogen publiceren.

De bril wordt door de winnaar uitgezocht na het aantoonbaar uitvoeren van de tegenprestatie. 

De originele waarde van de bril is maximaal 250 euro, prijsakties gelden hier niet (bij opruiming gaan we uit van de originele prijs).