25 jaar

Op 1 juni 2020 bestaat onze winkel 25 jaar. 25 jaren die zijn omgevlogen. Het voelt als de dag van gisteren dat we voor het eerst de winkeldeur openden van onze winkel in, toen nog, het Oude Rechthuis.

We willen deze mijlpaal graag vieren. Dat gaan we doen in de maand juni. Houd onze website, Facebookpagina en Instagrampagina goed in de gaten.

 

WIE JARIG IS TRAKTEERT

Omdat we jarig zijn trakteren we je bij aankoop van een complete enkelvoudige bril of een halfjaarpakket contactlenzen in juni op een heerlijk kopje koffie/thee met gebak voor 2 personen. Bij aankoop van een multifocale bril trakteren we je op een uitgebreide High Tea voor 2 personen.

Geniet er van!

Voorwaarden: Niet i.c.m. andere akties/kado’s • Bij bestellingen van 1 t/m 30 juni 2020, geldt niet op eerder geplaatste bestellingen • Glazen moeten minimaal voorzien zijn van HMC • Je ontvangt een bon die je bij één van de vermelde horecagelegenheden in Kollum in kunt leveren t/m 31 oktober 2020. • De bon voor de High Tea kun je alleen inleveren bij Bakkerij van der Bijl in Kollum, vooraf reserveren is noodzakelijk.

 

 

WOOW!

Op zaterdag 6 juni hebben we heel groot deel van de collectie van WOOW in onze winkel, dus heel veel modellen in heel veel kleuren. Ben je op zoek naar een bijzonder en uitgesproken montuur? Dan mag je dit niet missen!
Je mag gerust een afspraak maken om de monturen te komen passen, dan weet je zeker dat we ruim de tijd voor je hebben.
En koop je op zaterdag 6 juni een complete WOOW bril, dan hebben we ook nog een heerlijk Rituals-kado voor je.

Aanvullende voorwaarden:
Voor het Rituals-kado dat je bij aankoop van een complete WOOW bril krijgt geldt: op is op. De afbeeldingen kunnen afwijken. Niet in combinatie met andere akties/aanbiedingen.

 

 

KOMONO

Op zaterdag 13 juni hebben we de complete collectie van Komono in onze winkel, dus alle modellen in alle kleuren. Ben je op zoek naar een modern en prijsvriendelijk montuur? Dan zien we je graag zaterdag 13 juni!
Je mag gerust een afspraak maken om de monturen te komen passen, dan weet je zeker dat we tijd voor je hebben.

En koop je op zaterdag 13 juni een complete Komono bril, dan hebben we ook nog een prachtig Komono horloge voor je. Kadootje van ons!

Aanvullende voorwaarden:
Omdat het een showcollecties betreft kunnen de monturen en/of zonnebrillen niet direct meegenomen worden. Wij zullen de monturen/zonnebrillen voor je bestellen. De levertijd is, afhankelijk van de beschikbaarheid van het model, circa 1 week. Voor het horloge dat je op de 13 juni 2020 bij je aankoop van een complete Komono bril krijgt geldt: op is op. Er is keus uit verschillende modellen horloges. De afbeeldingen kunnen afwijken. Niet in combinatie met andere akties/aanbiedingen.

 

 

LINDBERG

Tot en met 30 juni hebben we de complete collectie van het Deense Lindberg RIM in onze winkel. Je kunt alle modellen bekijken en natuurlijk passen. We hebben niet alle mogelijke kleurcombinaties, want dat zijn er ontelbaar veel.

De RIM serie van Lindberg is vederlicht, ijzersterk en helemaal naar je smaak aan te passen. Wil je een lekker kleurrijke bril? Dat kan. Maar ook als je juist een bril wilt die niet te veel opvalt kun je bij Lindberg terecht. De mogelijkheden zijn eindeloos. Het is het maatpak onder de brillen, want je kunt je montuur helemaal customizen. Bovendien wordt je naam in het montuur gegraveerd als we het montuur voor je bestellen.

We laten je graag de vele mogelijkheden van de Lindberg RIM monturen zien. Maak hiervoor een afspraak, dan houden we tijd voor je vrij.
Bel hiervoor naar 0511-453291, app naar 06-38651085, of mail naar info@kroeze-optiek.nl.

Koop je op zaterdag 20 juni een complete Lindberg bril, dan krijg je er van ons een kadootje bij: een heerlijk Rituals pakket. Omdat we jarig zijn.

Aanvullende voorwaarden:
Omdat het een showcollecties betreft kunnen de monturen niet direct meegenomen worden. Wij zullen de monturen voor je bestellen. De levertijd is circa 2 a 3 weken. Voor het Rituals pakket dat je op 20 juni 2020 bij je aankoop van een complete Lindberg RIM bril krijgt geldt: op is op. De afbeeldingen kunnen afwijken. Niet in combinatie met andere akties/aanbiedingen.

 

PORSCHE DESIGN

Op zaterdag 27 juni sluiten we onze jubileummaand met een knaller af; we hebben zaterdag de complete collectie van Porsche Design in huis. Alle correctiemonturen en alle zonnebrillen!

Wil je dit “moois voor mannen” (en voor vrouwen) komen bekijken en passen? Maak dan een afspraak: bel hiervoor naar 0511-453291, app naar 06-38651085, of mail naar info@kroeze-optiek.nl.

KADOOTJE!
Koop je zaterdag 27 juni een complete Porsche Design bril (montuur incl. glazen op sterkte met HMC), dan krijg je er van ons een heerlijke eau de toilette (50 ml) van Porsche Design bij. Want wie jarig is trakteert!

Aanvullende voorwaarden:
Omdat het een showcollectie betreft kunnen de monturen en/of zonnebrillen niet direct meegenomen worden. Wij zullen de monturen/zonnebrillen voor je bestellen. De levertijd is circa 1 tot 3 weken. Voor de eau de toilette die je op zaterdag 27 juni bij je aankoop van een complete bril krijgt geldt: op is op. De afbeeldingen kunnen afwijken. Niet in combinatie met andere akties/aanbiedingen.

LEESBRIL
Een aantal jaren geleden introduceerde Porsche Design zijn eerste kant-en-klare leesbril, model P’8801. En nog steeds is dit een topper wat betreft design en functionaliteit. Het montuur is gemaakt van stainless steel en is zo minimalistisch dat het tijdloos is. De glazen zijn gemaakt van polycarbonaat, met UV bescherming. “Less can be spectacularly more.”
Op zaterdag 27 juni is dit icoon in de aanbieding: van 169 euro voor 149 euro.

 

 

 

 

 

JUBILEUMKRANT

Rond 20 mei viel onze jubileumkrant (in de regio Kollum) op je deurmat. Heb je deze niet ontvangen? Dan kun je de krant hier online lezen. Klik op een pagina, dan wordt deze groter weergegeven.

 

             

Wil je onze nieuwtjes in je mailbox? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief.