Al 20 jaar uw opticien

20 jaar

 

Op 1 juni 2015 is het 20 jaar geleden dat wij Kroeze Optiek openden. Een grote stap voor ons: vanuit Twente naar Kollum verhuizen en ook nog ons eigen bedrijf opstarten. Maar de jaren vlogen om (dat is een goed teken!) en nu vieren we alweer onze 20e verjaardag.

Natuurlijk mag deze mijlpaal niet ongemerkt voorbijgaan. We vieren dit de hele zomer met diverse acties. In de Katdagenkrant (verschijningsdatum 15 april 2015 in Kollum e.o.) en de Drakenbootkrant (verschijningsdatum 10 juni 2015 in Kollum e.o.) staan leuke aanbiedingen. Houd deze kranten dus in de gaten. (Moeite met krant lezen? We verkopen ook leesbrillen!).

 

vliegles

 

 

 

Deze zomer krijg je bij ons een heel andere kijk op de wereld, want tot en met 29 augustus maak je kans op één van de drie vlieglessen (boven Kollum!) die in september worden verloot. Bij elke € 50,- die je bij ons besteedt ontvang je 1 lot. Bovendien krijg je in bepaalde periodes bij aanschaf van geselecteerde producten extra loten. Houd hiervoor de site, de nieuwsbrief en onze social media in de gaten. De voorwaarden kun je hier vinden.

 

 

 

 

Voor de allerkleinsten (tot en met 8 jaar) hebben we een feestmutsenwedstrijd. Want bij een feestje hoort een feestmuts. Hoe uitbundiger, hoe beter! Alle uitleg en het patroon kun je hier vinden. Vergeet vooral niet ergens op de feestmuts je naam, woonplaats, leeftijd en telefoonnummer te vermelden. De winnaar wint een zonnebril naar keuze uit onze junior-collectie. De hoedjes zijn te bewonderen in onze etalage!

Banner hoedje 959x401 curl

 

 

 

 

 

 

 

Bij aankoop van een complete bril of halfjaarpakket contactlenzen krijg je, zo lang de voorraad strekt, een mooie stevige tas van ons kado. De tas is gemaakt van duurzaam materiaal, zodat de tas hergebruikt kan worden. Voor de boodschappen, voor een dagje naar het strand, om je lege flessen mee te nemen naar de glasbak… de mogelijkheden zijn eindeloos! Laat ons weten waar jij de tas voor (her-)gebruikt. Maak een foto van jezelf met de tas, een “tasfie”, en mail je foto naar ons mailadres info@kroeze-optiek.nl onder vermelding van je naam en telefoonnummer. Verras ons met leuke foto’s van bijvoorbeeld je vakantie of bezoek aan de supermarkt. Als de tas er maar op staat! En je weet: humor wordt door ons erg gewaardeerd! De leukste foto’s publiceren we op onze site en social media, en de aller-allerleukste tasfie krijgt van ons 20 loten waarmee je kans maakt op één van de drie vlieglessen boven Kollum. De winnaar wordt op 29 augustus bekend gemaakt.

Elke inzender verdient van ons een lot. Mail je foto en wij zullen een lot op jouw naam in de ton doen!

 

Midweek2015

 

En omdat geven leuker is dan krijgen steken we ons korfbalteam dit jaar in het nieuw. De oude shirts waren alweer 6 jaar oud, en aan vervanging toe. We hopen dat de mannen en vrouwen van het Midweekteam deze zomer zullen schitteren (én winnen) in de nieuwe shirts!

 

 

 

 

advertentie